FESTIVAL MICRÒMETRE neix l'any 2017 amb la voluntat de convertir-se en un festival de microteatre i microespectacles de referència al Maresme. És un festival sense una periodicitat concreta i sense una ubicació fixa, que pot variar segons cada edició concreta. La temàtica de cada edició pot ser lliure o a l’entorn d’un tema concret. FESTIVAL MICRÒMETRE també té la voluntat de fer visibles microespectacles de qualitat de tot tipus fora de l’àmbit de Barcelona.


FESTIVAL MICRÒMETRE segueix la fórmula d’oferir microespectacles d’entre 15 i 30 minuts aproximadament, en espais petits i no convencionals. L’aforament per a cada espectacle és aproximadament de 15-20 persones. Està obert a qualsevol disciplina artística (teatre, circ, dansa, màgia, música, espectacles infantils, monòlegs…) en català, castellà o anglès.


LaGuàrdia Produccions

LAGUÀRDIA PRODUCCIONS s’emmarca dins un projecte d’abast més general, que neix amb el desig de convertir-se en un focus de producció artística a l’Alt Maresme. L’objectiu és promoure i crear espectacles de qualsevol àmbit artístic –preferentment aquells relacionats amb les arts escèniques i audiovisuals-, de tipus semiprofessional i/o professional, pel que fa a la seva concepció, rigor i exigència. Del que es tracta és d’aconseguir un producte final de qualitat.